Routebeschrijving

Komend vanaf de Duitse Grens / Zevenaar via de A12: 
Ga vanaf de A12 rechtsaf richting Arnhem / Nijmegen (knooppunt Velperbroek) Neem op de rotonde Velperbroek de derde afslag richting Arnhem / Nijmegen (N325) Volg de N325 richting Nijmegen en neem na ca. 5 km de afslag Huissen. Volg de borden richting Huissen. Ga op de eerste rotonde (vlak voor Huissen) rechtdoor richting Bemmel / Nijmegen. Ook op de tweede en derde rotonde in Huissen rechtdoor rijden. De weg blijven volgen totdat u de bebouwde kom van Huissen weer uit rijdt. Neem bij de volgende rotonde (net voorbij benzinestation Texaco) de eerste afslag (Floralaan). Ga direct de eerste weg links (Begonialaan). U vindt Shibaura Europe BV aan het einde van de weg aan de rechterkant.
 
Komend vanaf Nijmegen via de A325: 
Neem de afslag Bemmel / Tiel A15 (knooppunt Ressen). Blijf op de afslag de weg richting Bemmel volgen. De weg gaat over in een autosnelweg. Ga na ca. 2,5 km aan het eind van de autosnelweg linksaf richting Huissen (van Elkweg). Neem bij de eerste rotonde de tweede afslag (links). Ga direct de eerste weg links (Begonialaan). U vindt Shibaura Europe BV aan het einde van de weg aan de rechterkant.
 
Komend vanaf Tiel via de A15: 
Rijdt de A15 helemaal uit richting Bemmel. Bij knooppunt Ressen gaat de autosnelweg over in een autobaan. Ga na ca. 3,5 km aan het eind van de autobaan linksaf richting Huissen (Karstraat). Neem na ca. 1,5 km de tweede afslag op de rotonde (Floralaan). Ga direct de eerste weg links (Begonialaan). U vindt Shibaura Europe BV aan het einde van de weg aan de rechterkant.
 
  Voor meer gedetailleerde kaarten klik hier.